Termeni si conditii

1. Pretul afisat pe site nu reprezinta neaparat pretul de lista sau pretul total al proiectului dumneavoastra. Pretul se stabileste in functie de mai multi factori decizionali precum ar fi, numarul orelor de zbor, locatie, permis de zbor, vreme, riscul zborului cat si tipul proiectului.

2. Ne rezervam dreptul de a refuza ridicarea aeronavei de la sol in cazul in care timpul nu este favorabil, respectiv vantul bate cu o viteza mult prea mare si atunci exista posibilitatea de a prabusi drona, in caz de ploaie unde exista riscul de a face scurt circuit si prabusi aeronava. In cazul in care ni se cere sa zburam in zone des survolate de aeronavele comerciale si de transport. In cazul unei baze militare, politie, pompieri, institutiile statului, cat si proprietate privata fara a avea accordul in scris al acestuia.

3. Prestarea serviciilor noastre se face in baza unui contract ce trebuie respectat de ambele parti.

4. Avansul pentru prestarea serviciilor este de 30% si 70% la predarea materialului video/foto.

5. In cazul in care intalnim una din situatiile specificate la punctul 2 fara a avea accordul in scris de la privat sau institutiile statului, ne rezervam dreptul de a nu restitui avansul si de a refuza zborul din ziua programata.

6. In cazul in care conditiile meteo nu sunt favorabile in ziua programata de dumneavoastra avansul nu se mai poate restitui clientului deoarece exista posibilitatea ca pentru proiectul semnat sa fi refuzat un alt proiect unde conditiile meteo ar fi fost favorabile. Drept si prin urmare se pierde avansul in cazul acestei situatii.

7. Materialele video predate de Flygarage.net sunt de calitate 4k si vor fi livrate de pe serverul nostru catre client printr-un link specificat in email sau pe suportul clientului.